• Og Mandino Wat voorbij is, is voorbij. Je kunt niets doen aan gisteren en vorige maand en de mislukkingen van vorig jaar, maar je kunt er alles aan doen om van morgen en de rest van je leven dat te maken zoals je altijd al gedroomd had hoe het zou kunnen zijn.
    Origineel: What is past is past. You can do nothing about yesterday and last month and the failures of last year, but you can do everything toward making tomorrow and the rest of your life what you always dreamed it could be.
    Bron: A Better Way to Live (2010)
    Og Mandino
    Amerikaans schrijver (geb. Augustine Og Mandino II) 1923-1996
    - +
    +1
Laden...
Og Mandino - Wat voorbij is, is voorbij. Je kunt niets doen aan gisteren en vorige maand en de mislukkingen van vorig jaar, maar je kunt er alles aan doen om van morgen en de rest van je leven dat te maken zoals je altijd al gedroomd had hoe het zou kunnen zijn.
Wat voorbij is, is voorbij. Je kunt niets doen aan gisteren en vorige maand en de mislukkingen van vorig jaar, maar je kunt er alles aan doen om van morgen en de rest van je leven dat te maken zoals je altijd al gedroomd had hoe het zou kunnen zijn. van : Og Mandino
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Wat voorbij is, is voorbij. Je kunt niets doen aan gisteren en vorige maand en de mislukkingen van vorig jaar, maar je kunt er alles aan doen om van morgen en de rest van je leven dat te maken zoals je altijd al gedroomd had hoe het zou kunnen zijn.
- Og Mandino Citaten.NET