• Oprah Winfrey Leer van elke fout, want elke ervaring, ontmoeting en vooral je fouten zijn er om je te leren en je te dwingen meer te zijn wie je bent.
    Origineel: Learn from every mistake because every experience, encounter, and particularly your mistakes are there to teach you and force you into being more who you are.
    Oprah Winfrey
    Amerikaans TV host en actrice 1954-
    Oprah Winfrey
    - +
    -1
Oprah Winfrey - Leer van elke fout, want elke ervaring, ontmoeting en vooral je fouten zijn er om je te leren en je te dwingen meer te zijn wie je bent.
Leer van elke fout, want elke ervaring, ontmoeting en vooral je fouten zijn er om je te leren en je te dwingen meer te zijn wie je bent. van : Oprah Winfrey
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Leer van elke fout, want elke ervaring, ontmoeting en vooral je fouten zijn er om je te leren en je te dwingen meer te zijn wie je bent.
- Oprah Winfrey Citaten.NET