• Oscar Wilde De dood moet zo mooi zijn. Om in de zachte bruine aarde liggen, met de grassen wuivend boven het hoofd, en luisteren naar de stilte. Om geen gisteren en geen morgen te hebben. Om tijd te vergeten, om het leven te vergeven, om vrede te hebben.
    Origineel: Death must be so beautiful. To lie in the soft brown earth, with the grasses waving above one's head, and listen to silence. To have no yesterday, and no tomorrow. To forget time, to forgive life, to be at peace.
    Bron: The Canterville Ghost
    Oscar Wilde
    Iers schrijver 1854-1900
    Oscar Wilde
    - +
    +78
Oscar Wilde - De dood moet zo mooi zijn. Om in de zachte bruine aarde liggen, met de grassen wuivend boven het hoofd, en luisteren naar de stilte. Om geen gisteren en geen morgen te hebben. Om tijd te vergeten, om het leven te vergeven, om vrede te hebben.
De dood moet zo mooi zijn. Om in de zachte bruine aarde liggen, met de grassen wuivend boven het hoofd, en luisteren naar de stilte. Om geen gisteren en geen morgen te hebben. Om tijd te vergeten, om het leven te vergeven, om vrede te hebben. van : Oscar Wilde
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars De dood moet zo mooi zijn. Om in de zachte bruine aarde liggen, met de grassen wuivend boven het hoofd, en luisteren naar de stilte. Om geen gisteren en geen morgen te hebben. Om tijd te vergeten, om het leven te vergeven, om vrede te hebben.
- Oscar Wilde Citaten.NET