• Oscar Wilde Ik ben van mening dat van alle kenmerken van mannen, vrouwen wreedheid het meest waarderen, omdat hun instincten van een wonderbaarlijke primitiviteit zijn. We zijn op weg om hen te emanciperen; Hoe dan ook, ze zullen slaven blijven, gehoorzaam wachtend op de wenken van hun meester. Je zult alleen geliefd zijn bij een vrouw als je er controle over hebt.
    Oscar Wilde
    Iers schrijver 1854-1900
    - +
     0
Laden...
Oscar Wilde - Ik ben van mening dat van alle kenmerken van mannen, vrouwen wreedheid het meest waarderen, omdat hun instincten van een wonderbaarlijke primitiviteit zijn. We zijn op weg om hen te emanciperen; Hoe dan ook, ze zullen slaven blijven, gehoorzaam wachtend op de wenken van hun meester. Je zult alleen geliefd zijn bij een vrouw als je er controle over hebt.
Ik ben van mening dat van alle kenmerken van mannen, vrouwen wreedheid het meest waarderen, omdat hun instincten van een wonderbaarlijke primitiviteit zijn. We zijn op weg om hen te emanciperen; Hoe dan ook, ze zullen slaven blijven, gehoorzaam wachtend op de wenken van hun meester. Je zult alleen geliefd zijn bij een vrouw als je er controle over hebt. van : Oscar Wilde
X
z-love-parijs black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-parijs Ik ben van mening dat van alle kenmerken van mannen, vrouwen wreedheid het meest waarderen, omdat hun instincten van een wonderbaarlijke primitiviteit zijn. We zijn op weg om hen te emanciperen; Hoe dan ook, ze zullen slaven blijven, gehoorzaam wachtend op de wenken van hun meester. Je zult alleen geliefd zijn bij een vrouw als je er controle over hebt.
- Oscar Wilde Citaten.NET