• Paramahansa Yogananda Je beproevingen kwamen niet om je te straffen, maar om je wakker te maken - om je te laten beseffen dat je een deel van de Geest bent en dat net achter de vonken van je leven de Vlam van Oneindigheid is.
    Origineel: Your trials did not come to punish you, but to awaken you - to make you realise that you are a part of Spirit and that just behind the sparks of your life is the Flame of Infinity.
    Paramahansa Yogananda
    Indiaas Hindu monnik, yogi en leraar 1893-1952
    - +
    +2
Laden...
Paramahansa Yogananda - Je beproevingen kwamen niet om je te straffen, maar om je wakker te maken - om je te laten beseffen dat je een deel van de Geest bent en dat net achter de vonken van je leven de Vlam van Oneindigheid is.
Je beproevingen kwamen niet om je te straffen, maar om je wakker te maken - om je te laten beseffen dat je een deel van de Geest bent en dat net achter de vonken van je leven de Vlam van Oneindigheid is. van : Paramahansa Yogananda
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Je beproevingen kwamen niet om je te straffen, maar om je wakker te maken - om je te laten beseffen dat je een deel van de Geest bent en dat net achter de vonken van je leven de Vlam van Oneindigheid is.
- Paramahansa Yogananda Citaten.NET