• Paulo Coelho In de wereld zijn er altijd mensen die op een ander wachten, of nu in het midden van de woestijn of in het midden van een grote stad is. En als deze paden elkaar kruisen en hun ogen elkaar ontmoeten, verliezen het heden en het verleden hun belang en alles wat er nog toe doet is dat ene moment.
    Bron: De alchemist (1988)
    Paulo Coelho
    Braziliaans schrijver 1947-
    Paulo Coelho
    - +
    +5
Paulo Coelho - In de wereld zijn er altijd mensen die op een ander wachten, of nu in het midden van de woestijn of in het midden van een grote stad is. En als deze paden elkaar kruisen en hun ogen elkaar ontmoeten, verliezen het heden en het verleden hun belang en alles wat er nog toe doet is dat ene moment.
In de wereld zijn er altijd mensen die op een ander wachten, of nu in het midden van de woestijn of in het midden van een grote stad is. En als deze paden elkaar kruisen en hun ogen elkaar ontmoeten, verliezen het heden en het verleden hun belang en alles wat er nog toe doet is dat ene moment. van: Paulo Coelho
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
In de wereld zijn er altijd mensen die op een ander wachten, of nu in het midden van de woestijn of in het midden van een grote stad is. En als deze paden elkaar kruisen en hun ogen elkaar ontmoeten, verliezen het heden en het verleden hun belang en alles wat er nog toe doet is dat ene moment.
- Paulo Coelho
Citaten.NET