• Paulo Coelho Er zijn nederlagen, maar er is geen lijden. Een echte krijger weet dat het verliezen van een gevecht zijn vaardigheid in het zwaardvechten verbetert.
  Origineel: Existem derrotas, mas não existe o sofrimento. Um verdadeiro guerreiro sabe que ao perder uma batalha está melhorando sua arte de manejar a espada. Saberá lutar com mais habilidade no próximo combate.
  Bron: Aan de oever van de Piedra huilde ik
  Paulo Coelho
  Braziliaans schrijver 1947-
  - +
  +1
Paulo Coelho - Er zijn nederlagen, maar er is geen lijden. Een echte krijger weet dat het verliezen van een gevecht zijn vaardigheid in het zwaardvechten verbetert.
Er zijn nederlagen, maar er is geen lijden. Een echte krijger weet dat het verliezen van een gevecht zijn vaardigheid in het zwaardvechten verbetert. van : Paulo Coelho
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Er zijn nederlagen, maar er is geen lijden. Een echte krijger weet dat het verliezen van een gevecht zijn vaardigheid in het zwaardvechten verbetert.
- Paulo Coelho Citaten.NET