• Philip Roth Ik heb een slogan die ik gebruik als ik angstig wordt in het schrijven, wat best vaak voorkomt: 'de beproeving maakt deel uit van de toewijding'. Het is een van mijn mantra's. Het maakt veel dingen uitvoerbaar.
    Origineel: I have a slogan I use when I get anxious writing, which happens quite a bit: ‘the ordeal is part of the commitment.’ It’s one of my mantras. It makes a lot of things doable.
    Philip Roth
    Amerikaans schrijver 1933-2018
    Philip Roth
    - +
    +1
Laden...
Philip Roth - Ik heb een slogan die ik gebruik als ik angstig wordt in het schrijven, wat best vaak voorkomt: 'de beproeving maakt deel uit van de toewijding'. Het is een van mijn mantra's. Het maakt veel dingen uitvoerbaar.
Ik heb een slogan die ik gebruik als ik angstig wordt in het schrijven, wat best vaak voorkomt: 'de beproeving maakt deel uit van de toewijding'. Het is een van mijn mantra's. Het maakt veel dingen uitvoerbaar. van : Philip Roth
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Ik heb een slogan die ik gebruik als ik angstig wordt in het schrijven, wat best vaak voorkomt: 'de beproeving maakt deel uit van de toewijding'. Het is een van mijn mantra's. Het maakt veel dingen uitvoerbaar.
- Philip Roth Citaten.NET