• Philip Roth Misschien is het het beste om te vergeten dat je gelijk of ongelijk hebt over mensen en gewoon mee te gaan voor de rit. Maar als je dat kunt doen - wel, dan heb je geluk.
    Origineel: Maybe the best thing would be to forget being right or wrong about people and just go along for the ride. But if you can do that -- well, lucky you.
    Bron: American Pastoral (1997)
    Philip Roth
    Amerikaans schrijver 1933-2018
    Philip Roth
    - +
    +3
Laden...
Philip Roth - Misschien is het het beste om te vergeten dat je gelijk of ongelijk hebt over mensen en gewoon mee te gaan voor de rit. Maar als je dat kunt doen - wel, dan heb je geluk.
Misschien is het het beste om te vergeten dat je gelijk of ongelijk hebt over mensen en gewoon mee te gaan voor de rit. Maar als je dat kunt doen - wel, dan heb je geluk. van : Philip Roth
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Misschien is het het beste om te vergeten dat je gelijk of ongelijk hebt over mensen en gewoon mee te gaan voor de rit. Maar als je dat kunt doen - wel, dan heb je geluk.
- Philip Roth Citaten.NET