• Philip Roth Niets heeft een sinister effect op de kunst dan het verlangen van de kunstenaar om te bewijzen dat hij goed is. De vreselijke verleiding van het idealisme!
  Origineel: Nothing has a more sinister effect on art than the artist's desire to prove that he's good. The terrible temptation of idealism!
  Bron: American Pastoral (1997)
  Philip Roth
  Amerikaans schrijver 1933-2018
  Philip Roth
  - +
  +1
Laden...
Philip Roth - Niets heeft een sinister effect op de kunst dan het verlangen van de kunstenaar om te bewijzen dat hij goed is. De vreselijke verleiding van het idealisme!
Niets heeft een sinister effect op de kunst dan het verlangen van de kunstenaar om te bewijzen dat hij goed is. De vreselijke verleiding van het idealisme! van : Philip Roth
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Niets heeft een sinister effect op de kunst dan het verlangen van de kunstenaar om te bewijzen dat hij goed is. De vreselijke verleiding van het idealisme!
- Philip Roth Citaten.NET