• Philip Roth Werk, sommige mensen smaken maar werk, wat voor werk dan ook, al is het nog zo zwaar of vuil, om de zware last van hun leven te verlichten en de moordende gedachten uit hun hoofd te verdrijven.
    Bron: Verontwaardiging P. 184
    Philip Roth
    Amerikaans schrijver 1933-2018
    - +
     0
Laden...
Philip Roth - Werk, sommige mensen smaken maar werk, wat voor werk dan ook, al is het nog zo zwaar of vuil, om de zware last van hun leven te verlichten en de moordende gedachten uit hun hoofd te verdrijven.
Werk, sommige mensen smaken maar werk, wat voor werk dan ook, al is het nog zo zwaar of vuil, om de zware last van hun leven te verlichten en de moordende gedachten uit hun hoofd te verdrijven. van : Philip Roth
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Werk, sommige mensen smaken maar werk, wat voor werk dan ook, al is het nog zo zwaar of vuil, om de zware last van hun leven te verlichten en de moordende gedachten uit hun hoofd te verdrijven.
- Philip Roth Citaten.NET