• Pierre Schoendoerffer Het leven is een slagveld van dromen, een kerkhof van vertrapte, verraden, verkochte, verlaten, vergeten dromen... Wat een puinhoop!
    Origineel: La vie est un massacre de rêves, un cimetière de rêves piétinés, trahis, vendus, abandonnés, oubliés. Quel gâchis!
    Bron: L'adieu au roi
    Pierre Schoendoerffer
    Frans regisseur, scenarioschrijver en oorlogscorrespondent 1928-2012
    Pierre Schoendoerffer
    - +
    +8
Pierre Schoendoerffer - Het leven is een slagveld van dromen, een kerkhof van vertrapte, verraden, verkochte, verlaten, vergeten dromen...  Wat een puinhoop!
Het leven is een slagveld van dromen, een kerkhof van vertrapte, verraden, verkochte, verlaten, vergeten dromen... Wat een puinhoop! van : Pierre Schoendoerffer
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Het leven is een slagveld van dromen, een kerkhof van vertrapte, verraden, verkochte, verlaten, vergeten dromen... Wat een puinhoop!
- Pierre Schoendoerffer Citaten.NET