• Prince Charles We zouden, denk ik, de hele kwestie van klimaatverandering en opwarming van de aarde met een veel grotere prioriteit moeten behandelen dan ik denk dat er nu gebeurt.
    Origineel: We should be treating, I think, the whole issue of climate change and global warming with a far greater degree of priority than I think is happening now.
    Prince Charles
    Prins van Wales 1948
    Prince Charles
    - +
     0
Laden...
Prince Charles - We zouden, denk ik, de hele kwestie van klimaatverandering en opwarming van de aarde met een veel grotere prioriteit moeten behandelen dan ik denk dat er nu gebeurt.
We zouden, denk ik, de hele kwestie van klimaatverandering en opwarming van de aarde met een veel grotere prioriteit moeten behandelen dan ik denk dat er nu gebeurt. van : Prince Charles
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest We zouden, denk ik, de hele kwestie van klimaatverandering en opwarming van de aarde met een veel grotere prioriteit moeten behandelen dan ik denk dat er nu gebeurt.
- Prince Charles Citaten.NET