• R. H. Tawney Het meest praktische wat een reiziger kan doen die onzeker is over zijn weg, is niet om met grootse snelheid de verkeerde richting op te gaan, maar om te overwegen hoe hij de juiste richting kan vinden.
  Origineel: The practical thing for a traveller who is uncertain of his path is not to proceed with the utmost rapidity in the wrong direction: it is to consider how to find the right one.
  Bron: The Acquisitive Society (1920) Introductory
  R. H. Tawney
  Engels econoom, historicus en schrijver 1880-1962
  R. H. Tawney
  - +
  +1
Laden...
R. H. Tawney - Het meest praktische wat een reiziger kan doen die onzeker is over zijn weg, is niet om met grootse snelheid de verkeerde richting op te gaan, maar om te overwegen hoe hij de juiste richting kan vinden.
Het meest praktische wat een reiziger kan doen die onzeker is over zijn weg, is niet om met grootse snelheid de verkeerde richting op te gaan, maar om te overwegen hoe hij de juiste richting kan vinden. van: R. H. Tawney
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Het meest praktische wat een reiziger kan doen die onzeker is over zijn weg, is niet om met grootse snelheid de verkeerde richting op te gaan, maar om te overwegen hoe hij de juiste richting kan vinden.
- R. H. Tawney
Citaten.NET