• Richard Buckminster Fuller Als ik aan een probleem werk, denk ik nooit aan schoonheid, maar als ik klaar ben en als de oplossing niet mooi is, weet ik dat het fout is.
  Origineel: When I am working on a problem, I never think about beauty but when I have finished, if the solution is not beautiful, I know it is wrong.
  Richard Buckminster Fuller
  Amerikaans uitvinder, architect en ontwerper 1895-1983
  Richard Buckminster Fuller
  - +
  +3
Laden...
Richard Buckminster Fuller - Als ik aan een probleem werk, denk ik nooit aan schoonheid, maar als ik klaar ben en als de oplossing niet mooi is, weet ik dat het fout is.
Als ik aan een probleem werk, denk ik nooit aan schoonheid, maar als ik klaar ben en als de oplossing niet mooi is, weet ik dat het fout is. van : Richard Buckminster Fuller
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Als ik aan een probleem werk, denk ik nooit aan schoonheid, maar als ik klaar ben en als de oplossing niet mooi is, weet ik dat het fout is.
- Richard Buckminster Fuller Citaten.NET