• Richard Holt Hutton Stel dat het volkomen zeker was dat het leven en het geluk van ieder van ons ooit afhankelijk zou zijn van het winnen of verliezen van een schaakpartij. Denk je niet dat we het allemaal als onze primaire plicht moeten beschouwen om tenminste de namen van de stukken te leren en hoe ze verplaatst mogen worden?
  Origineel: Suppose it were perfectly certain that the life and fortune of every one of us would one day or other depend upon his winning or losing a game of chess. Don't you think that we should all consider it to be a primary duty to learn at least the names and the moves of the pieces?
  Bron: The Spectator January 11, 1868, Professor Huxley's Hidden Chess Player
  Richard Holt Hutton
  Engels journalist 1826-1897
  Richard Holt Hutton
  - +
   0
Laden...
Richard Holt Hutton - Stel dat het volkomen zeker was dat het leven en het geluk van ieder van ons ooit afhankelijk zou zijn van het winnen of verliezen van een schaakpartij. Denk je niet dat we het allemaal als onze primaire plicht moeten beschouwen om tenminste de namen van de stukken te leren en hoe ze verplaatst mogen worden?
Stel dat het volkomen zeker was dat het leven en het geluk van ieder van ons ooit afhankelijk zou zijn van het winnen of verliezen van een schaakpartij. Denk je niet dat we het allemaal als onze primaire plicht moeten beschouwen om tenminste de namen van de stukken te leren en hoe ze verplaatst mogen worden? van: Richard Holt Hutton
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Stel dat het volkomen zeker was dat het leven en het geluk van ieder van ons ooit afhankelijk zou zijn van het winnen of verliezen van een schaakpartij. Denk je niet dat we het allemaal als onze primaire plicht moeten beschouwen om tenminste de namen van de stukken te leren en hoe ze verplaatst mogen worden?
- Richard Holt Hutton
Citaten.NET