• Rick Warren Een leugen verandert niet in een waarheid, fout verandert niet in correct en kwaad verandert niet in goed, enkel en alleen omdat het door de meerderheid geaccepteerd wordt.
  Origineel: A lie doesn't become truth, wrong doesn't become right and evil doesn't become good, just because it's accepted by a majority.
  Rick Warren
  Amerikaans baptistisch predikant en schrijver. 1954
  Rick Warren
  - +
   0
Rick Warren - Een leugen verandert niet in een waarheid, fout verandert niet in correct en kwaad verandert niet in goed, enkel en alleen omdat het door de meerderheid geaccepteerd wordt.
Een leugen verandert niet in een waarheid, fout verandert niet in correct en kwaad verandert niet in goed, enkel en alleen omdat het door de meerderheid geaccepteerd wordt. van : Rick Warren
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Een leugen verandert niet in een waarheid, fout verandert niet in correct en kwaad verandert niet in goed, enkel en alleen omdat het door de meerderheid geaccepteerd wordt.
- Rick Warren Citaten.NET