• Rick Warren Zorgen zijn een verspilling van energie. Het kan het verleden niet veranderen. Het kan de toekomst niet beheersen. Het maakt de dag van vandaag alleen maar ellendig.
    Origineel: Worry is a waste of energy. It cant change the past. It cant control the future. It only makes today miserable.
    Rick Warren
    Amerikaans baptistisch predikant en schrijver. 1954
    - +
     0
Laden...
Rick Warren - Zorgen zijn een verspilling van energie. Het kan het verleden niet veranderen. Het kan de toekomst niet beheersen. Het maakt de dag van vandaag alleen maar ellendig.
Zorgen zijn een verspilling van energie. Het kan het verleden niet veranderen. Het kan de toekomst niet beheersen. Het maakt de dag van vandaag alleen maar ellendig. van : Rick Warren
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Zorgen zijn een verspilling van energie. Het kan het verleden niet veranderen. Het kan de toekomst niet beheersen. Het maakt de dag van vandaag alleen maar ellendig.
- Rick Warren Citaten.NET