• Rosa Parks Ik geloof dat we hier op de planeet Aarde zijn om te leven, op te groeien en te doen wat we kunnen om van deze wereld een betere plek te maken voor alle mensen om te genieten van vrijheid.
    Origineel: I believe we are here on the planet Earth to live, grow up and do what we can to make this world a better place for all people to enjoy freedom.
    Rosa Parks
    Afro-Amerikaans politiek- en burgerrechtenactivist 1913-2005
    Rosa Parks
    - +
    +3
Rosa Parks - Ik geloof dat we hier op de planeet Aarde zijn om te leven, op te groeien en te doen wat we kunnen om van deze wereld een betere plek te maken voor alle mensen om te genieten van vrijheid.
Ik geloof dat we hier op de planeet Aarde zijn om te leven, op te groeien en te doen wat we kunnen om van deze wereld een betere plek te maken voor alle mensen om te genieten van vrijheid. van : Rosa Parks
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Ik geloof dat we hier op de planeet Aarde zijn om te leven, op te groeien en te doen wat we kunnen om van deze wereld een betere plek te maken voor alle mensen om te genieten van vrijheid.
- Rosa Parks Citaten.NET