• Rémy de Gourmont Er is een persoon met wie het ons nooit lukt om volledig oprecht te zijn, hoewel we weten dat ze ons door en door kent en dat we op haar vriendelijkheid kunnen rekenen: onszelf.
    Origineel: Il y a une personne avec laquelle nous n'arrivons jamais à être complètement sincères, bien que nous sachions qu'elle nous connaît à fond et que nous puissions compter sur sa bienveillance: nous-mêmes.
    Bron: Dernières pensées inédites
    Rémy de Gourmont
    Frans schrijver, dichter en filosoof 1858-1915
    - +
     0
Laden...
Rémy de Gourmont - Er is een persoon met wie het ons nooit lukt om volledig oprecht te zijn, hoewel we weten dat ze ons door en door kent en dat we op haar vriendelijkheid kunnen rekenen: onszelf.
Er is een persoon met wie het ons nooit lukt om volledig oprecht te zijn, hoewel we weten dat ze ons door en door kent en dat we op haar vriendelijkheid kunnen rekenen: onszelf. van : Rémy de Gourmont
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Er is een persoon met wie het ons nooit lukt om volledig oprecht te zijn, hoewel we weten dat ze ons door en door kent en dat we op haar vriendelijkheid kunnen rekenen: onszelf.
- Rémy de Gourmont Citaten.NET