• Sacha Guitry Op een dag zal het toch nodig zijn dat ik eindelijk die boeken ga lezen die ik al dertig jaar lang aan mijn vrienden adviseer om te lezen.
    Origineel: Il va falloir qu'un jour enfin je me décide à lire les livres que, depuis trente ans, je conseille à mes amis de lire.
    Bron: Pensées, maximes et anecdotes p.41
    Sacha Guitry
    Frans toneelschrijver, acteur en regisseur (ps. van Alexandre Georges- 1885-1957
    - +
    +1
Laden...
Sacha Guitry - Op een dag zal het toch nodig zijn dat ik eindelijk die boeken ga lezen die ik al dertig jaar lang aan mijn vrienden adviseer om te lezen.
Op een dag zal het toch nodig zijn dat ik eindelijk die boeken ga lezen die ik al dertig jaar lang aan mijn vrienden adviseer om te lezen. van : Sacha Guitry
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Op een dag zal het toch nodig zijn dat ik eindelijk die boeken ga lezen die ik al dertig jaar lang aan mijn vrienden adviseer om te lezen.
- Sacha Guitry Citaten.NET