• Samuel Beckett Toen ging ik terug naar het huis en schreef: Het is middernacht. De regen tikt tegen de ramen. Het was geen middernacht. Het regende niet.
  Origineel: Then I went back into the house and wrote, It is midnight. The rain is beating on the windows. It was not midnight. It was not raining.
  Samuel Beckett
  Iers-Frans schrijver en Nobelprijswinnaar literatuur (1969) 1906-1989
  Samuel Beckett
  - +
   0
Samuel Beckett - Toen ging ik terug naar het huis en schreef: Het is middernacht. De regen tikt tegen de ramen. Het was geen middernacht. Het regende niet.
Toen ging ik terug naar het huis en schreef: Het is middernacht. De regen tikt tegen de ramen. Het was geen middernacht. Het regende niet. van : Samuel Beckett
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Toen ging ik terug naar het huis en schreef: Het is middernacht. De regen tikt tegen de ramen. Het was geen middernacht. Het regende niet.
- Samuel Beckett Citaten.NET