• Samuel Beckett Ja, in mijn leven, omdat we het zo moeten noemen, waren er drie dingen, het onvermogen om te spreken, het onvermogen om te zwijgen en eenzaamheid, daar heb ik het beste van gemaakt.
  Origineel: Yes, in my life, since we must call it so, there were three things, the inability to speak, the inability to be silent, and solitude, that’s what I’ve had to make the best of.
  Samuel Beckett
  Iers-Frans schrijver en Nobelprijswinnaar literatuur (1969) 1906-1989
  Samuel Beckett
  - +
  +3
Samuel Beckett - Ja, in mijn leven, omdat we het zo moeten noemen, waren er drie dingen, het onvermogen om te spreken, het onvermogen om te zwijgen en eenzaamheid, daar heb ik het beste van gemaakt.
Ja, in mijn leven, omdat we het zo moeten noemen, waren er drie dingen, het onvermogen om te spreken, het onvermogen om te zwijgen en eenzaamheid, daar heb ik het beste van gemaakt. van : Samuel Beckett
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Ja, in mijn leven, omdat we het zo moeten noemen, waren er drie dingen, het onvermogen om te spreken, het onvermogen om te zwijgen en eenzaamheid, daar heb ik het beste van gemaakt.
- Samuel Beckett Citaten.NET