• Sean O'Casey Ik heb het leven als een plezierige, betoverende, actieve en soms angstaanjagende ervaring ervaren, en ik heb er volledig van genoten. Een klaagzang in het ene oor misschien, maar altijd een lied in het andere.
    Origineel: I have found life an enjoyable, enchanting, active, and sometime terrifying experience, and I've enjoyed it completely. A lament in one ear, maybe, but always a song in the other.
    Sean O'Casey
    Iers toneelschrijver 1880-1964
    Sean O'Casey
    - +
     0
Laden...
Sean O'Casey - Ik heb het leven als een plezierige, betoverende, actieve en soms angstaanjagende ervaring ervaren, en ik heb er volledig van genoten. Een klaagzang in het ene oor misschien, maar altijd een lied in het andere.
Ik heb het leven als een plezierige, betoverende, actieve en soms angstaanjagende ervaring ervaren, en ik heb er volledig van genoten. Een klaagzang in het ene oor misschien, maar altijd een lied in het andere. van : Sean O'Casey
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Ik heb het leven als een plezierige, betoverende, actieve en soms angstaanjagende ervaring ervaren, en ik heb er volledig van genoten. Een klaagzang in het ene oor misschien, maar altijd een lied in het andere.
- Sean O'Casey Citaten.NET