• Robert Woodruff Anderson Ieder huwelijk dat ouder is dan een week kent gronden tot echtscheiding. De kunst is het vinden en blijven vinden van gronden om bijeen te blijven.
  Origineel: In every marriage more than a week old, there are grounds for divorce. The trick is to find, and continue to find, grounds for marriage.
  Bron: Solitaire & Double Solitaire p.39
  Robert Woodruff Anderson
  Amerikaans toneel- en scenarioschrijver en theaterproducent 1917-2009
  Robert Woodruff Anderson
  - +
  +113
Robert Woodruff Anderson - Ieder huwelijk dat ouder is dan een week kent gronden tot echtscheiding. De kunst is het vinden en blijven vinden van gronden om bijeen te blijven.
Ieder huwelijk dat ouder is dan een week kent gronden tot echtscheiding. De kunst is het vinden en blijven vinden van gronden om bijeen te blijven. van : Robert Woodruff Anderson
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Ieder huwelijk dat ouder is dan een week kent gronden tot echtscheiding. De kunst is het vinden en blijven vinden van gronden om bijeen te blijven.
- Robert Woodruff Anderson Citaten.NET