• Stephen Covey De meeste mensen worstelen met de balans in het leven, simpelweg omdat ze niet de prijs hebben betaald om de beslissing te maken wat echt belangrijk voor hen is.
    Origineel: Most people struggle with life balance simply because they haven't paid the price to decide what is really important to them.
    Stephen Covey
    Amerikaans zelf-help auteur 1932-2012
    - +
     0
Stephen Covey - De meeste mensen worstelen met de balans in het leven, simpelweg omdat ze niet de prijs hebben betaald om de beslissing te maken wat echt belangrijk voor hen is.
De meeste mensen worstelen met de balans in het leven, simpelweg omdat ze niet de prijs hebben betaald om de beslissing te maken wat echt belangrijk voor hen is. van : Stephen Covey
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest De meeste mensen worstelen met de balans in het leven, simpelweg omdat ze niet de prijs hebben betaald om de beslissing te maken wat echt belangrijk voor hen is.
- Stephen Covey Citaten.NET