• Stephen Hawking Ik was nooit de beste van de klas op school, maar mijn klasgenoten moeten het potentieel in mij hebben gezien, want mijn bijnaam was Einstein.
  Origineel: I was never top of the class at school, but my classmates must have seen potential in me, because my nickname was Einstein.
  Bron: Interview met zijn dochter Lucy, op Today.com. Voor de volledige tekst zie: www.today.com
  Stephen Hawking
  Brits fysicus en cosmoloog 1942-2018
  Stephen Hawking
  - +
  +11
Laden...
Stephen Hawking - Ik was nooit de beste van de klas op school, maar mijn klasgenoten moeten het potentieel in mij hebben gezien, want mijn bijnaam was Einstein.
Ik was nooit de beste van de klas op school, maar mijn klasgenoten moeten het potentieel in mij hebben gezien, want mijn bijnaam was Einstein. van : Stephen Hawking
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Ik was nooit de beste van de klas op school, maar mijn klasgenoten moeten het potentieel in mij hebben gezien, want mijn bijnaam was Einstein.
- Stephen Hawking Citaten.NET