• Stephen Hawking Zwarte gaten zijn niet zo zwart als ze beschreven zijn. Het zijn niet de eeuwige gevangenissen zoals we lang dachten. Er kunnen dingen uit een zwart gat ontsnappen, naar buiten toe, en misschien naar een ander universum. Dus als je je ooit voelt alsof je in een zwart gat bevindt, geef niet op. Er is een uitweg.
    Origineel: Black holes ain't as black as they are painted. They are not the eternal prisons they were once thought. Things can get out of a black hole, both to the outside, and possibly to another universe. So if you feel you are in a black hole, don't give up. There's a way out.
    Bron: BBC Radio (2015) Reith Lecture 2
    Stephen Hawking
    Brits fysicus en cosmoloog 1942-2018
    Stephen Hawking
    - +
    +1
Stephen Hawking - Zwarte gaten zijn niet zo zwart als ze beschreven zijn. Het zijn niet de eeuwige gevangenissen zoals we lang dachten. Er kunnen dingen uit een zwart gat ontsnappen, naar buiten toe, en misschien naar een ander universum. Dus als je je ooit voelt alsof je in een zwart gat bevindt, geef niet op. Er is een uitweg.
Zwarte gaten zijn niet zo zwart als ze beschreven zijn. Het zijn niet de eeuwige gevangenissen zoals we lang dachten. Er kunnen dingen uit een zwart gat ontsnappen, naar buiten toe, en misschien naar een ander universum. Dus als je je ooit voelt alsof je in een zwart gat bevindt, geef niet op. Er is een uitweg. van : Stephen Hawking
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Zwarte gaten zijn niet zo zwart als ze beschreven zijn. Het zijn niet de eeuwige gevangenissen zoals we lang dachten. Er kunnen dingen uit een zwart gat ontsnappen, naar buiten toe, en misschien naar een ander universum. Dus als je je ooit voelt alsof je in een zwart gat bevindt, geef niet op. Er is een uitweg.
- Stephen Hawking Citaten.NET