• Sydney Justin Harris Ons dilemma is dat we verandering haten en er tegelijkertijd dol op zijn; wat we echt willen is dat de dingen hetzelfde blijven, maar ook beter worden.
  Origineel: Our dilemma is that we hate change and love it at the same time; what we really want is for things to remain the same but get better.
  Sydney Justin Harris
  Amerikaans journalist 1917-1986
  Sydney Justin Harris
  - +
   0
Sydney Justin Harris - Ons dilemma is dat we verandering haten en er tegelijkertijd dol op zijn; wat we echt willen is dat de dingen hetzelfde blijven, maar ook beter worden.
Ons dilemma is dat we verandering haten en er tegelijkertijd dol op zijn; wat we echt willen is dat de dingen hetzelfde blijven, maar ook beter worden. van : Sydney Justin Harris
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Ons dilemma is dat we verandering haten en er tegelijkertijd dol op zijn; wat we echt willen is dat de dingen hetzelfde blijven, maar ook beter worden.
- Sydney Justin Harris Citaten.NET