• Terry Pratchett Ik vond evolutie veel interessanter dan de Bijbelse verklaring. Wie is er niet liever een omhooggevallen aap in plaats van een gevallen engel?
  Origineel: Evolution was far more thrilling to me than the biblical account. Who would not rather be a rising ape than a falling angel?
  Bron: The Daily Mail 21-06-2008
  Terry Pratchett
  Engels schrijver van humoristische fantasy boeken 1948-2015
  - +
   0
Terry Pratchett - Ik vond evolutie veel interessanter dan de Bijbelse verklaring. Wie is er niet liever een omhooggevallen aap in plaats van een gevallen engel?
Ik vond evolutie veel interessanter dan de Bijbelse verklaring. Wie is er niet liever een omhooggevallen aap in plaats van een gevallen engel? van : Terry Pratchett
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Ik vond evolutie veel interessanter dan de Bijbelse verklaring. Wie is er niet liever een omhooggevallen aap in plaats van een gevallen engel?
- Terry Pratchett Citaten.NET