• Thea Beckman Moeder Aarde in lentekleed; iets mooiers, opwekkenders en heerlijkers on Christian zich niet indenken. Heel diep van binnen voelde hij dat de verering van de Thulenen voor Moeder Aarde wortelde in liefde, maar vooral in de grote vreugde te beseffen dat zij deel uitmaakten van dit bruisende leven, deze jaarlijkse vernieuwing.
  Bron: Kinderen van Moeder Aarde
  Thea Beckman
  Nederlands jeug- en kinderboekenschrijfster 1923-2004
  Thea Beckman
  - +
   0
Laden...
Thea Beckman - Moeder Aarde in lentekleed; iets mooiers, opwekkenders en heerlijkers on Christian zich niet indenken. Heel diep van binnen voelde hij dat de verering van de Thulenen voor Moeder Aarde wortelde in liefde, maar vooral in de grote vreugde te beseffen dat zij deel uitmaakten van dit bruisende leven, deze jaarlijkse vernieuwing.
Moeder Aarde in lentekleed; iets mooiers, opwekkenders en heerlijkers on Christian zich niet indenken. Heel diep van binnen voelde hij dat de verering van de Thulenen voor Moeder Aarde wortelde in liefde, maar vooral in de grote vreugde te beseffen dat zij deel uitmaakten van dit bruisende leven, deze jaarlijkse vernieuwing. van: Thea Beckman
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Moeder Aarde in lentekleed; iets mooiers, opwekkenders en heerlijkers on Christian zich niet indenken. Heel diep van binnen voelde hij dat de verering van de Thulenen voor Moeder Aarde wortelde in liefde, maar vooral in de grote vreugde te beseffen dat zij deel uitmaakten van dit bruisende leven, deze jaarlijkse vernieuwing.
- Thea Beckman
Citaten.NET