• Thomas B. Macaulay De ganse geschiedenis van het Christendom bewijst, dat het weinig te vrezen heeft van vervolging als een vijand, doch veel van vervolging als een bondgenoot.
  Origineel: The whole history of Christianity proves that she has indeed little to fear from persecution as a foe, but much to fear from persecution as an ally.
  Thomas B. Macaulay
  Brits essayist en geschiedkundige 1800-1859
  Thomas B. Macaulay
  - +
  +1
Laden...
Thomas B. Macaulay - De ganse geschiedenis van het Christendom bewijst, dat het weinig te vrezen heeft van vervolging als een vijand, doch veel van vervolging als een bondgenoot.
De ganse geschiedenis van het Christendom bewijst, dat het weinig te vrezen heeft van vervolging als een vijand, doch veel van vervolging als een bondgenoot. van : Thomas B. Macaulay
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad De ganse geschiedenis van het Christendom bewijst, dat het weinig te vrezen heeft van vervolging als een vijand, doch veel van vervolging als een bondgenoot.
- Thomas B. Macaulay Citaten.NET