• Thomas B. Macaulay Er is geen macht die verschrikkelijker is dan het vermogen om mensen belachelijk te maken. Er is geen groter bewijs van deugd dan het hebben van onbeperkte macht en het niet misbruiken ervan.
    Thomas B. Macaulay
    Brits essayist en geschiedkundige 1800-1859
    - +
     0
Laden...
Thomas B. Macaulay - Er is geen macht die verschrikkelijker is dan het vermogen om mensen belachelijk te maken. Er is geen groter bewijs van deugd dan het hebben van onbeperkte macht en het niet misbruiken ervan.
Er is geen macht die verschrikkelijker is dan het vermogen om mensen belachelijk te maken. Er is geen groter bewijs van deugd dan het hebben van onbeperkte macht en het niet misbruiken ervan. van : Thomas B. Macaulay
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Er is geen macht die verschrikkelijker is dan het vermogen om mensen belachelijk te maken. Er is geen groter bewijs van deugd dan het hebben van onbeperkte macht en het niet misbruiken ervan.
- Thomas B. Macaulay Citaten.NET