• Tim Winton Ik ging twaalf jaar naar school en vier jaar naar de universiteit, maar ik leerde meer over het menselijk bestaan in die 30 uur die mijn eerste kind nodig had om geboren te worden dan in al die jaren van studie.
  Origineel: I went to school for 12 years, and uni for four, but I learnt more about human existence in the 30 hours it took my first child to be born than I did in all those years of study.
  Bron: Readings Magazine 04-10-2016, Interview met Mark Rubbo. Voor de volledige tekst zie: www.readings.com.au
  Tim Winton
  Australisch schrijver 1960-
  Tim Winton
  - +
  +1
Laden...
Tim Winton - Ik ging twaalf jaar naar school en vier jaar naar de universiteit, maar ik leerde meer over het menselijk bestaan in die 30 uur die mijn eerste kind nodig had om geboren te worden dan in al die jaren van studie.
Ik ging twaalf jaar naar school en vier jaar naar de universiteit, maar ik leerde meer over het menselijk bestaan in die 30 uur die mijn eerste kind nodig had om geboren te worden dan in al die jaren van studie. van: Tim Winton
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Ik ging twaalf jaar naar school en vier jaar naar de universiteit, maar ik leerde meer over het menselijk bestaan in die 30 uur die mijn eerste kind nodig had om geboren te worden dan in al die jaren van studie.
- Tim Winton
Citaten.NET