• Ulysses S. Grant Ik onderschat de waarde van militaire kennis niet, maar als mannen in slaafse gehoorzaamheid aan die regels vervolgens oorlog gaan voeren dan zullen ze falen.
  Origineel: I don't underrate the value of military knowledge, but if men make war in slavish obedience to rules, they will fail.
  Ulysses S. Grant
  Amerikaans generaal en opperbevelhebber 1822-1885
  Ulysses S. Grant
  - +
   0
Laden...
Ulysses S. Grant - Ik onderschat de waarde van militaire kennis niet, maar als mannen in slaafse gehoorzaamheid aan die regels vervolgens oorlog gaan voeren dan zullen ze falen.
Ik onderschat de waarde van militaire kennis niet, maar als mannen in slaafse gehoorzaamheid aan die regels vervolgens oorlog gaan voeren dan zullen ze falen. van : Ulysses S. Grant
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Ik onderschat de waarde van militaire kennis niet, maar als mannen in slaafse gehoorzaamheid aan die regels vervolgens oorlog gaan voeren dan zullen ze falen.
- Ulysses S. Grant Citaten.NET