• Ulysses S. Grant De gekleurde man is zijn hele leven gewend geweest om op de blanke te leunen, en als een goede officier boven hem geplaatst wordt dan zal hij gemakkelijk leren en een goede soldaat worden.
    Origineel: The colored man has been accustomed all his life to lean on the white man, and if a good officer is placed over him, he will learn readily and make a good soldier.
    Bron: In: Augustus Chetlain - Recollections of Seventy Years: Civil War and Beyond In 1864
    Ulysses S. Grant
    Amerikaans generaal en opperbevelhebber 1822-1885
    Ulysses S. Grant
    - +
     0
Laden...
Ulysses S. Grant - De gekleurde man is zijn hele leven gewend geweest om op de blanke te leunen, en als een goede officier boven hem geplaatst wordt dan zal hij gemakkelijk leren en een goede soldaat worden.
De gekleurde man is zijn hele leven gewend geweest om op de blanke te leunen, en als een goede officier boven hem geplaatst wordt dan zal hij gemakkelijk leren en een goede soldaat worden. van : Ulysses S. Grant
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars De gekleurde man is zijn hele leven gewend geweest om op de blanke te leunen, en als een goede officier boven hem geplaatst wordt dan zal hij gemakkelijk leren en een goede soldaat worden.
- Ulysses S. Grant Citaten.NET