• Vincent van Gogh Het zien van de sterren zet me altijd aan tot dromen, net als de zwarte puntjes op een kaart, die steden en dorpen voorstellen. Waarom, zo vraag ik mij af, zijn die heldere puntjes aan de hemel niet net zo bereikbaar als de zwarte puntjes op de kaart van Frankrijk?
    Vincent van Gogh
    Nederlands schilder 1853-1890
    Vincent van Gogh
    - +
    +9
Vincent van Gogh - Het zien van de sterren zet me altijd aan tot dromen, net als de zwarte puntjes op een kaart, die steden en dorpen voorstellen. Waarom, zo vraag ik mij af, zijn die heldere puntjes aan de hemel niet net zo bereikbaar als de zwarte puntjes op de kaart van Frankrijk?
Het zien van de sterren zet me altijd aan tot dromen, net als de zwarte puntjes op een kaart, die steden en dorpen voorstellen. Waarom, zo vraag ik mij af, zijn die heldere puntjes aan de hemel niet net zo bereikbaar als de zwarte puntjes op de kaart van Frankrijk? van : Vincent van Gogh
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Het zien van de sterren zet me altijd aan tot dromen, net als de zwarte puntjes op een kaart, die steden en dorpen voorstellen. Waarom, zo vraag ik mij af, zijn die heldere puntjes aan de hemel niet net zo bereikbaar als de zwarte puntjes op de kaart van Frankrijk?
- Vincent van Gogh Citaten.NET