• Walter Bagehot De gewoonte van oppervlakkige en continue spraak is een symptoom van geestelijke deficiëntie. Het komt voort uit niet weten wat er in andere mensen omgaat.
    Origineel: The habit of common and continuous speech is a symptom of mental deficiency. It proceeds from not knowing what is going on in other people's minds.
    Bron: Literary Studies (1879) 1, 47
    Walter Bagehot
    Engels econoom 1826-1877
    Walter Bagehot
    - +
    +3
Laden...
Walter Bagehot - De gewoonte van oppervlakkige en continue spraak is een symptoom van geestelijke deficiëntie. Het komt voort uit niet weten wat er in andere mensen omgaat.
De gewoonte van oppervlakkige en continue spraak is een symptoom van geestelijke deficiëntie. Het komt voort uit niet weten wat er in andere mensen omgaat. van : Walter Bagehot
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise De gewoonte van oppervlakkige en continue spraak is een symptoom van geestelijke deficiëntie. Het komt voort uit niet weten wat er in andere mensen omgaat.
- Walter Bagehot Citaten.NET