• Walter Lippmann Het scheppen en cultiveren van vaststaande onveranderlijke meningen en ideeën is de subtielste en minst tegen te houden vorm van indoctrinatie.
  Origineel: The subtlest and most pervasive of influences are those which create and maintain the repertory of sterotypes.
  Bron: Public opinion
  Walter Lippmann
  Amerikaans schrijver en politiek commentator 1889-1974
  Walter Lippmann
  - +
  +3
Walter Lippmann - Het scheppen en cultiveren van vaststaande onveranderlijke meningen en ideeën is de subtielste en minst tegen te houden vorm van indoctrinatie.
Het scheppen en cultiveren van vaststaande onveranderlijke meningen en ideeën is de subtielste en minst tegen te houden vorm van indoctrinatie. van : Walter Lippmann
X
z-love-leaves black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-leaves Het scheppen en cultiveren van vaststaande onveranderlijke meningen en ideeën is de subtielste en minst tegen te houden vorm van indoctrinatie.
- Walter Lippmann Citaten.NET