• William Arthur Ward Vlei me, en ik zal je niet geloven. Kritiseer me, en ik zal je niet leuk vinden. Negeer mij, en ik zal je niet vergeven. Moedig me aan, en ik zal je niet vergeten. Hou van me en ik zal van jou houden.
    Origineel: Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you. Love me and I may be forced to love you.
    William Arthur Ward
    Amerikaans schrijver 1921-1994
    - +
    +2
Laden...
William Arthur Ward - Vlei me, en ik zal je niet geloven. Kritiseer me, en ik zal je niet leuk vinden. Negeer mij, en ik zal je niet vergeven. Moedig me aan, en ik zal je niet vergeten. Hou van me en ik zal van jou houden.
Vlei me, en ik zal je niet geloven. Kritiseer me, en ik zal je niet leuk vinden. Negeer mij, en ik zal je niet vergeven. Moedig me aan, en ik zal je niet vergeten. Hou van me en ik zal van jou houden. van : William Arthur Ward
X
z-love-hands-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-hands-sun Vlei me, en ik zal je niet geloven. Kritiseer me, en ik zal je niet leuk vinden. Negeer mij, en ik zal je niet vergeven. Moedig me aan, en ik zal je niet vergeten. Hou van me en ik zal van jou houden.
- William Arthur Ward Citaten.NET