• William Benton Clulow De dwaling ligt soms zo dicht bij de waarheid dat ze er net zo onmerkbaar mee vermengt als de overvloeiende kleuren van de regenboog.
  Origineel: Error is sometimes so nearly allied to truth that it blends with it as imperceptibly as the colors of the rainbow fade into each other.
  Bron: Aphorisms and Reflections (1843) p.102
  William Benton Clulow
  Engels onderwijzer en schrijver 1802-1882
  William Benton Clulow
  - +
   0
Laden...
William Benton Clulow - De dwaling ligt soms zo dicht bij de waarheid dat ze er net zo onmerkbaar mee vermengt als de overvloeiende kleuren van de regenboog.
De dwaling ligt soms zo dicht bij de waarheid dat ze er net zo onmerkbaar mee vermengt als de overvloeiende kleuren van de regenboog. van : William Benton Clulow
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops De dwaling ligt soms zo dicht bij de waarheid dat ze er net zo onmerkbaar mee vermengt als de overvloeiende kleuren van de regenboog.
- William Benton Clulow Citaten.NET