• William Morris Afgezien van het verlangen om mooie dingen te produceren, was en is de belangrijkste passie van mijn leven haat tegen de moderne beschaving.
    Origineel: Apart from the desire to produce beautiful things, the leading passion of my life has been and is hatred of modern civilization.
    Bron: How I Became a Socialist (1890). Voor de volledige tekst zie: www.marxists.org
    William Morris
    Brits kunstenaar, schrijver 1834-1896
    William Morris
    - +
    +1
Laden...
William Morris - Afgezien van het verlangen om mooie dingen te produceren, was en is de belangrijkste passie van mijn leven haat tegen de moderne beschaving.
Afgezien van het verlangen om mooie dingen te produceren, was en is de belangrijkste passie van mijn leven haat tegen de moderne beschaving. van : William Morris
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Afgezien van het verlangen om mooie dingen te produceren, was en is de belangrijkste passie van mijn leven haat tegen de moderne beschaving.
- William Morris Citaten.NET