• Wolfgang Menzel Onder de sneeuwhoop van onze tijd ontspruit het groenblijvende van een goed geweten, ontspruit het sneeuwklokje, de boodschapper van de eeuwige lente.
    Origineel: Unter der Schneelast unseres Alters grüne das Immergrün eines guten Gewissens, sprosse das Schneeglöckchen, die Botin des ewigen Frühlings.
    Wolfgang Menzel
    Duits dichter en literatuurcriticus 1798-1873
    - +
     0
Laden...
Wolfgang Menzel - Onder de sneeuwhoop van onze tijd ontspruit het groenblijvende van een goed geweten, ontspruit het sneeuwklokje, de boodschapper van de eeuwige lente.
Onder de sneeuwhoop van onze tijd ontspruit het groenblijvende van een goed geweten, ontspruit het sneeuwklokje, de boodschapper van de eeuwige lente. van : Wolfgang Menzel
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Onder de sneeuwhoop van onze tijd ontspruit het groenblijvende van een goed geweten, ontspruit het sneeuwklokje, de boodschapper van de eeuwige lente.
- Wolfgang Menzel Citaten.NET