• Zooey Deschanel Ik denk dat de beste komische acteurs het niet als komedie spelen, ze spelen het realistisch. Dan vind je het grappig omdat het echt is. Het genre spelen is het slechtste wat je kunt doen - het is gênant.
  Origineel: I think the best comedic actors don't play it for comedy, they play it for reality. Then you find it funny because it's real. Playing the genre is the worst thing you can do - it's embarrassing.
  Zooey Deschanel
  Amerikaans actrice en zangeres 1980-
  Zooey Deschanel
  - +
   0
Laden...
Zooey Deschanel - Ik denk dat de beste komische acteurs het niet als komedie spelen, ze spelen het realistisch. Dan vind je het grappig omdat het echt is. Het genre spelen is het slechtste wat je kunt doen - het is gênant.
Ik denk dat de beste komische acteurs het niet als komedie spelen, ze spelen het realistisch. Dan vind je het grappig omdat het echt is. Het genre spelen is het slechtste wat je kunt doen - het is gênant. van: Zooey Deschanel
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Ik denk dat de beste komische acteurs het niet als komedie spelen, ze spelen het realistisch. Dan vind je het grappig omdat het echt is. Het genre spelen is het slechtste wat je kunt doen - het is gênant.
- Zooey Deschanel
Citaten.NET