• A. Schopenhauer Dat de laagste van alle mentale activiteiten de rekenkunde is, wordt bewezen door het feit dat het de enige is die door een machine kan worden uitgevoerd.
    Origineel: Daß die niedrigste aller Geistestätigkeiten die arithmetische sei, wird dadurch belegt, daß sie die einzige ist, welche auch durch eine Maschine ausgeführt werden kann.
    Bron: Parerga und Paralipomena (1851) II, 26
    A. Schopenhauer
    Duits filosoof 1788-1860
    A. Schopenhauer
    - +
    +2
A. Schopenhauer - Dat de laagste van alle mentale activiteiten de rekenkunde is, wordt bewezen door het feit dat het de enige is die door een machine kan worden uitgevoerd.
Dat de laagste van alle mentale activiteiten de rekenkunde is, wordt bewezen door het feit dat het de enige is die door een machine kan worden uitgevoerd. van : A. Schopenhauer
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Dat de laagste van alle mentale activiteiten de rekenkunde is, wordt bewezen door het feit dat het de enige is die door een machine kan worden uitgevoerd.
- A. Schopenhauer Citaten.NET