• Agatha Christie Ik weet zeker dat je een thema hebt: het thema van jouw leven. Je kunt het verfraaien of ontheiligen, maar het is jouw thema en zolang je het volgt, zul je harmonie en gemoedsrust ervaren.
  Origineel: I'm sure you have a theme: the theme of your life. You can embellish it or desecrate it, but it's your theme, and as long as you follow it, you will experience harmony and peace of mind.
  Bron: toegeschreven
  Agatha Christie
  Brits schrijfster 1891-1976
  Agatha Christie
  - +
  +1
Laden...
Agatha Christie - Ik weet zeker dat je een thema hebt: het thema van jouw leven. Je kunt het verfraaien of ontheiligen, maar het is jouw thema en zolang je het volgt, zul je harmonie en gemoedsrust ervaren.
Ik weet zeker dat je een thema hebt: het thema van jouw leven. Je kunt het verfraaien of ontheiligen, maar het is jouw thema en zolang je het volgt, zul je harmonie en gemoedsrust ervaren. van: Agatha Christie
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Ik weet zeker dat je een thema hebt: het thema van jouw leven. Je kunt het verfraaien of ontheiligen, maar het is jouw thema en zolang je het volgt, zul je harmonie en gemoedsrust ervaren.
- Agatha Christie
Citaten.NET