• Albert Einstein Een nieuw idee komt plotseling en op een nogal intuïtieve manier. Maar intuïtie is niets anders dan het resultaat van een eerdere intellectuele ervaring.
    Origineel: A new idea comes suddenly and in a rather intuitive way. But intuition is nothing but the outcome of earlier intellectual experience.
    Bron: Brief aan Dr. H. L. Gordon May 3, 1949
    Albert Einstein
    Duits - Amerikaans natuurkundige 1879-1955
    Albert Einstein
    - +
    +22
Albert Einstein - Een nieuw idee komt plotseling en op een nogal intuïtieve manier. Maar intuïtie is niets anders dan het resultaat van een eerdere intellectuele ervaring.
Een nieuw idee komt plotseling en op een nogal intuïtieve manier. Maar intuïtie is niets anders dan het resultaat van een eerdere intellectuele ervaring. van : Albert Einstein
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Een nieuw idee komt plotseling en op een nogal intuïtieve manier. Maar intuïtie is niets anders dan het resultaat van een eerdere intellectuele ervaring.
- Albert Einstein Citaten.NET