• Albert Guinon Een mens kan zichzelf in vele talen uitdrukken, hij kan zelfs in meerdere denken; maar zijn moedertaal is die waarin hij droomt.
  Origineel: Un même homme peut s'exprimer dans beaucoup de langues, il peut même penser dans plusieurs; mais sa vraie langue est celle dans laquelle il rêve.
  Bron: Le Figaro - Literair supplement, 6 juni 1908 Remarques
  Albert Guinon
  Frans toneelstukschrijver 1863-1923
  Albert Guinon
  - +
   0
Albert Guinon - Een mens kan zichzelf in vele talen uitdrukken, hij kan zelfs in meerdere denken; maar zijn moedertaal is die waarin hij droomt.
Een mens kan zichzelf in vele talen uitdrukken, hij kan zelfs in meerdere denken; maar zijn moedertaal is die waarin hij droomt. van : Albert Guinon
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Een mens kan zichzelf in vele talen uitdrukken, hij kan zelfs in meerdere denken; maar zijn moedertaal is die waarin hij droomt.
- Albert Guinon Citaten.NET