• Alexander von Humboldt De dogmatische opvattingen van de afgelopen eeuwen leven alleen voort in de vooroordelen van de mensen en in bepaalde disciplines, die zich, bewust van hun zwakte, graag in duisternis bedekken.
    Origineel: Die dogmatischen Ansichten der vorigen Jahrhunderte leben dann nur fort in den Vorurtheilen des Volks und in gewissen Disciplinen, die, in dem Bewußtsein ihrer Schwäche, sich gern in Dunkelheit hüllen.
    Bron: Kosmos (1845) I
    Alexander von Humboldt
    Pruisisch onderzoeker en ontdekkingsreiziger 1769-1859
    Alexander von Humboldt
    - +
    +1
Alexander von Humboldt - De dogmatische opvattingen van de afgelopen eeuwen leven alleen voort in de vooroordelen van de mensen en in bepaalde disciplines, die zich, bewust van hun zwakte, graag in duisternis bedekken.
De dogmatische opvattingen van de afgelopen eeuwen leven alleen voort in de vooroordelen van de mensen en in bepaalde disciplines, die zich, bewust van hun zwakte, graag in duisternis bedekken. van : Alexander von Humboldt
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest De dogmatische opvattingen van de afgelopen eeuwen leven alleen voort in de vooroordelen van de mensen en in bepaalde disciplines, die zich, bewust van hun zwakte, graag in duisternis bedekken.
- Alexander von Humboldt Citaten.NET