• Alfred N. Whitehead Iemand schrijft eigenlijk slechts voor een gehoor van ongeveer tien personen. Natuurlijk, als nog meer het leuk vinden, is dat duidelijk winst. Maar als die tien tevreden zijn, is hij tevreden.
    Origineel: A man really writes for an audience of about ten persons. Of course if others like it, that is clear gain. But if those ten are satisfied, he is content.
    Bron: Dialogues of Alfred North Whitehead (1954)
    Alfred N. Whitehead
    Engels filosoof en wiskundige 1861-1947
    Alfred N. Whitehead
    - +
     0
Laden...
Alfred N. Whitehead - Iemand schrijft eigenlijk slechts voor een gehoor van ongeveer tien personen. Natuurlijk, als nog meer het leuk vinden, is dat duidelijk winst. Maar als die tien tevreden zijn, is hij tevreden.
Iemand schrijft eigenlijk slechts voor een gehoor van ongeveer tien personen. Natuurlijk, als nog meer het leuk vinden, is dat duidelijk winst. Maar als die tien tevreden zijn, is hij tevreden. van : Alfred N. Whitehead
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Iemand schrijft eigenlijk slechts voor een gehoor van ongeveer tien personen. Natuurlijk, als nog meer het leuk vinden, is dat duidelijk winst. Maar als die tien tevreden zijn, is hij tevreden.
- Alfred N. Whitehead Citaten.NET